Jongeren

Voor Pluskwadraat ben je een jongere in de leeftijd van ongeveer 12 tot 23 jaar. De overeenkomst is dat je op een leeftijd bent waarop je onderzoekt wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Dit is niet altijd even makkelijk en begint al bij school- en werkkeuzes of over hoe je wilt omgaan met geld. Over de keus voor vrienden en het losmaken van je ouders wat niet altijd zonder gedoe gaat. Dat hoeft niet meteen en altijd tot problemen te leiden.

Het wordt anders als je in deze zoektocht vastloopt, keuzes maakt die voor problemen zorgen met mensen om je heen. Op zo’n moment kunnen conflicten en meningsverschillen ervoor zorgen dat de steun van anderen minder wordt of dat je van hen geen steun meer wilt of kunt krijgen.

Hulp van iemand anders kan je/jullie dan helpen om je zoektocht weer te hervatten en te voorkomen dat problemen je belemmeren voor de toekomst.

Als jij hieraan iets denkt te kunnen hebben of vragen hebt, mag je ons mailen, appen, bellen of een afspraak maken om kennis te maken of om je vragen beantwoord te krijgen.